High Tea at Home

Ideaal voor een verjaardag of een gezellig samenzijn met vriendinnen of familie!


Een heerlijke High Tea gehad, met o.a. zelfgemaakte Engelse scones en clotted cream, red velvet cake en meer lekkers. Aanrader!


Esther Manuputty-SmallegoorVandaag mezelf en mijn gasten verwend met een High Tea. Wat heerlijk om dit Engelse lekkers zomaar in Grave te kunnen bestellen. Een piano op de achtergrond en ik voelde me even weer in Engelse sferen en was op vakantie in mijn eigen huis. De sandwiches, scones, clotted cream met aardbeien jam, red velvetcakejes, amandeltoefjes en what not! Dank je wel Priscilla you made my lazy Sunday! Groetjes, Yvonne Slaats the Travel Club

De verjaardag van onze dochter Iris dreigde door de Corona-crisis in het water te vallen. De ☀️ en jullie heerlijke high tea at home heeft heel veel goedgemaakt. Bedankt en fijn dat jullie het bij ons in Lent hebben bezorgd.

Patrick van Duinen

Het eten was erg lekker en de communicatie ging vlot.

Renee Huismans


Ik wil je nog even, namens ons alle 4, erg bedanken voor de heerlijke High Tea. We hadden de tafel gezellig gedekt in de tuin en gelukkig bleef het droog. Wat zaten er lekkere dingen bij! De sandwiches waren een succes en de opgewarmde scones met clothed cream en lemon curd verrukkelijk. Er was meer dan genoeg. Ook de verschillende smaken thee was een succes. Zelfs mijn man waagde zich aan een kop thee.

Ik wens je veel succes met alles!

Groeten,

Linda Speijers-Spijkman

We hebben met z'n allen heerlijk genoten van alle lekkere dingen. Vooral de redvelvet cupcakes vielen zeer in de smaak

Tim Moens


Het was heerlijk, dankjewel. Mijn zus en mijn moeder zijn echte anglofielen, en zij waren aangenaam verrast door de uitgebreidheid en vooral door de echte Engelse touch!

Ik zal jou zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen.

Nogmaals bedankt, Joop Beekers.

High Tea was zeer goed verzorgd, complimenten!

Dhr. E. Boschman

Heerlijke High Tea keurig op tijd thuisbezorgd gekregen. Netjes verpakt en zeer gevarieerd. Heerlijke verse producten, vooral de scones erg lekker! Verwennerij!

Mevr. J. van Raaij


Wij hebben enorm genoten van de lekkere hapjes! Het was ruim genoeg en dat is fijn.

Dus bedankt voor de goede zorgen.

Fijne groet,

Carla Brouwers


Was allemaal heerlijk met als uitschieters de pie's en de scones. Ook meer dan genoeg dus was een geslaagde Moederdag middag!

Eva


Wat gezellig, een verzorgde high tea thuis! Alles lekker vers en goed op smaak, meer dan voldoende voor een middagje bijkletsen en lekker thee leuten. Contact met de eigenaar ging vlot en eenvoudig, fijn. Zeker voor herhaling vatbaar!

Simone Linssen


We vonden de luxe high tea erg lekker, het was vooral lekker omdat het vers gebakken was, het was meer dan genoeg.

Mvg, Petra van Blitterswijk

Het was erg lekker! Met vriendelijke groet, Astrid


We hadden een high tea voor 30 personen besteld . Goede afspraken, netjes op tijd en wat een heerlijkheden werden er geserveerd. Het was in 1 woord geweldig. Miriam - Aqua Viva verzorgingstehuis Nijmegen

Wij hebben net heerlijk genoten van de super lekkere high tea!

Alles was met liefde en passie bereid, dat proefde je echt terug!

Nogmaals bedankt!

Groeten

Bas Bossema

De luxe High Tea was erg lekker, vooral de scones en de red velvet cakejes. Netjes verpakt en meer dan genoeg! Het zag er al heerlijk uit toen wij het ophaalden en het was ook echt heerlijk!! Meer dan genoeg voor iedereen :) Een 10!

Marieke de VosHet was gezellig. We hebben genoten van alle lekkernijen! Dank je wel. Ik zal reclame voor je maken. Loes Vermeer


Wij hebben genoten van de High Tea. Het was allemaal goed verzorgd en heel lekker. Vooral de pasteitjes waren heerlijk. Maar ook de rest werd erg gewaardeerd. Een 88-jarige Nijmegenaar!

Hi,

 

Graag willen we bedanken voor de fantastische high tea ter ere van mijn ouders 60-jarig huwelijksfeest in Beek. Alles smaakte heerlijk en er was meer dan genoeg voor iedereen. Vooral heel fijn dat er echte clotted cream was bijgeleverd in plaats van de gebruikelijke slagroom die je zo vaak aantreft. Clotted cream maakt de scones zoveel smaakvoller! We hebben genoten!

Hartelijke groet, ook namens mijn ouders,

Anne-Fieke Later